Verhoogd politietoezicht

20/12/2013
Verhoogd politietoezicht Naar aanleiding van de komende eindejaars- en soldenperiode zal de politiezone Vlas opnieuw extra toezicht houden in de winkelwandelgebieden en winkelcentra in Kortrijk, Kuurne en Lendelede. Ook Bedrijvenpark Kortrijk-Noord wordt extra 'verzorgd'.De drukke kerst-, nieuwjaars- en soldenperiode komt eraan.

Zoals steeds brengt dit een massa volk op de been en bijgevolg veel geld en andere kostbaarheden in omloop.Het is ook de periode waarin handtas- en winkeldieven handig gebruik maken van de drukte en onoplettendheid van zowel winkelaars als winkeliers om hun slag te slaan.

Alle drukke plaatsen, winkels en horecazaken vormen een verhoogd doelwit voor het plegen van grote en kleine diefstallen.

Van zaterdag 14 december 2013 t.em. zondag 5 januari 2014, zal de politiezone Vlas dagelijks sterk verhoogd toezicht houden in de winkelstraten van Kortrijk (inclusief K in Kortrijk en Shopping Center Kortrijk-Noord), Kuurne en Lendelede.

In die periode worden, naast de reguliere interventieploegen, 2 extra voetpatrouilles ingezet ( = 4 extra politiemensen).

Daarvoor krijgt de lokale politie de versterking van het interventiekorps van de federale politie en de eigen hondenbrigade.

De extra politiediensten zullen in die periode elke dag aanwezig zijn tot na sluitingstijd van de winkels.

Er zal specifiek toezicht gehouden worden op juweliers en er staan preventieve acties tegen gauwdiefstallen op het programma.

Naast de extra politieteams zullen ook de reguliere verkeers- en interventieploegen hun patrouilles oriënteren naar de drukke winkelcentra en -straten.

Naast de aankondiging via de communicatiekanalen van de PZ Vlas, kan elke handelaar die dit wenst een A4- affiche (bijlage) in zijn etalage uithangen om het verhoogd toezicht kenbaar te maken aan de klanten.

De lokale politie vraagt iedereen om extra waakzaam en voorzichtig te zijn en bij het zien van verdachte handelingen, personen of voertuigen onmiddellijk onze diensten telefonisch op de hoogte te brengen via het nummer 056 23 96 11. 

U kan de affiche downloaden via deze link of door te klikken op de afbeelding.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.