Group Devos-Capoen wint Retail Award 2013

20/12/2013
Group Devos-Capoen wint Retail Award 2013 Consumenten in België kunnen ‘klantvriendelijke bedrijven’ opgeven voor deze awards. Organisaties die een bepaald aantal ‘hits’ hebben, worden gecontacteerd en uitgenodigd om mee te dingen naar deze award. Devos-Capoen werd genomineerd en ging in de categorie autohandelszaken met de trofee lopen. Proficiat!De kandidaten kregen te maken met een ‘Mystery Guest’ die via bezoeken en telefoongesprekken op zoek gaat naar de meest klantvriendelijke organisatie.

Ook werd de klantvriendelijkheid van de website en de verschillende vestigingen (Kuurne-Kortrijk-Menen) beoordeeld. 

Met Devos-Capoen, Coiffure Unique uit Bissegem en slaapspeciaalzaak De Nachtwacht uit Kortrijk ging regio Kortrijk met 30% van de Retail Awards aan de haal.

Dynamiek ten top! 

 
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geďdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.