Group Devos-Capoen wint Retail Award 2013

20/12/2013
Group Devos-Capoen wint Retail Award 2013 Consumenten in België kunnen ‘klantvriendelijke bedrijven’ opgeven voor deze awards. Organisaties die een bepaald aantal ‘hits’ hebben, worden gecontacteerd en uitgenodigd om mee te dingen naar deze award. Devos-Capoen werd genomineerd en ging in de categorie autohandelszaken met de trofee lopen. Proficiat!De kandidaten kregen te maken met een ‘Mystery Guest’ die via bezoeken en telefoongesprekken op zoek gaat naar de meest klantvriendelijke organisatie.

Ook werd de klantvriendelijkheid van de website en de verschillende vestigingen (Kuurne-Kortrijk-Menen) beoordeeld. 

Met Devos-Capoen, Coiffure Unique uit Bissegem en slaapspeciaalzaak De Nachtwacht uit Kortrijk ging regio Kortrijk met 30% van de Retail Awards aan de haal.

Dynamiek ten top! 

 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.