Mobiel leverde gratis elektrische fietsen bij BPKN-leden

20/12/2013
Mobiel leverde gratis elektrische fietsen bij BPKN-leden Naar aanleiding van het aanbod van Mobiel om gedurende een maand een gratis elektrische fiets te testen, gingen Garage Moderne, Barco, Volcke Aersol Group en Westlease op het aanbod in. We fotografeerden de overhandiging van deze fietsen. In een volgende nieuwsbrief polsen we naar de ervaringen.

Al fluitend naar het werk met een elektrische Mobiel-fiets:


  Met dank aan


Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.