Nieuwjaarsreceptie Ondernemend Kuurne op 30/01

8/1/2014
Nieuwjaarsreceptie Ondernemend Kuurne op 30/01 Alle Kuurnse leden en partners van vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zijn welkom op de Nieuwjaarsreceptie van Ondernemend Kuurne. Dit netwerkmoment is een initiatief van de Gemeentelijke Handelscommissie.De Nieuwjaarsreceptie gaat door op donderdag 30 januari 2014 om 19u30 in Salons Vaernewijck, Hulstsestraat 217 te Kuurne.

Deelname kost 30 euro inclusief BTW per persoon. U ontvangt een factuur.

Tijdens deze receptie wordt de Kuurne Award Bedrijf van het Jaar 2013 uitgereikt.

Stemmen voor deze award kan tot 29 januari via deze link op Facebook.

Inschrijven voor de receptie kan via deze link.

Op 25 januari wordt de inschrijvingsmogelijkheid afgesloten. 

Via deze link kunt U zien wie zich al inschreef voor deze receptie.
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.