BPKN-partners Admonitum en F&P nodigen uit

8/1/2014
Dit is een mooi voorbeeld van samenwerking: Op maandag 10 februari komt Freddy Van den Spiegel, adjunct professor aan de Vlerick Business School, adviseur bij BNP Paribas Fortis en professor aan de Vrije Universiteit Brussel in Kuurne zijn visie geven op de te verwachten economische & fiscale facetten van 2014. Achteraf is er een verzorgde receptie.Klik op de afbeelding om in te schrijven.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.