Goede voornemens voor 2014? BPKN steekt een handje toe!

8/1/2014
Goede voornemens voor 2014? BPKN steekt een handje toe! Werkgevers zijn vaak verrast als zij leren hoeveel overgewicht hun bedrijf daadwerkelijk kan kosten. De meeste bedrijven zien geen relatie tussen Body Mass Index (BMI) en ziektedagen: Een te hoog gewicht vergroot niet alleen het risico op diabetes, een verhoogde bloeddruk en een verhoogd cholesterol, het kan ook zorgen voor een verhoogd verzuim. BPKN helpt!DIK is duur

Verneem er alles over via deze link.


BPKN-partner Easy Fit biedt BPKN-werknemers met een BMI >30 een maand gratis abonnement aan in de vestigingen Kuurne en Deerlijk.

Contacteer Bruno Bakeroot op 0495 54 26 13 of via stuur een mail via deze link.

NIEUW bij Easy Fit: Personal training, sportverzorging en ergonomielessen voor particulieren en bedrijven. Alle info via deze link op Facebook. 


Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.