Eenrichtingsverkeer in Stokerijstraat & P. Vinckestraat

17/1/2014
Eenrichtingsverkeer in Stokerijstraat & P. Vinckestraat Naar aanleiding van de werken in het bedrijvenpark en de verkeersoverlast die deze werken veroorzaken ziet het gemeentebestuur zich genoodzaakt tijdelijk extra maatregelen te nemen. Sente zal door deze ingreep beter en veiliger bereikbaar zijn via de Brugsesteenweg.

Er wordt éénrichtingsverkeer ingevoerd:

- In de Stokerijstraat, van St-Katriensteenweg richting Brugsesteenweg (N50)
- In de P. Vinckestraat, van Haantjesstraat richting St-Katriensteenweg
 

In de Sterrewijk komt een wegversmalling om vrachtwagens uit de wijk te weren.


De politiediensten zullen het nodige toezicht houden. Deze maatregel gaat in op maandag 20 januari. Deze maatregel wordt op korte termijn geëvalueerd.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.