Unizo Zuid-West-Vlaanderen nieuwjaart in Kuurne

23/1/2014
Unizo Zuid-West-Vlaanderen nieuwjaart in Kuurne Op donderdag 6 februari is Unizo te gast in de Kuurnse hippodroom. Een ideale gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden van dit indrukwekkend complex aan de rand van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. U ontmoet er ongetwijfeld ook veel bekenden of maakt er kennis met bekenden van bekenden en wie weet vallen er zaken te doen!Door te klikken op de afbeelding wordt U doorgeschakeld naar de website met inschrijvingsmogelijkheid.

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.