Unizo Zuid-West-Vlaanderen nieuwjaart in Kuurne

23/1/2014
Unizo Zuid-West-Vlaanderen nieuwjaart in Kuurne Op donderdag 6 februari is Unizo te gast in de Kuurnse hippodroom. Een ideale gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden van dit indrukwekkend complex aan de rand van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. U ontmoet er ongetwijfeld ook veel bekenden of maakt er kennis met bekenden van bekenden en wie weet vallen er zaken te doen!Door te klikken op de afbeelding wordt U doorgeschakeld naar de website met inschrijvingsmogelijkheid.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.