Kruispunt Izegemsestraat/Ringlaan afgesloten

27/1/2014
Kruispunt Izegemsestraat/Ringlaan afgesloten Vanaf woensdag 29 of donderdag 30 januari start aannemer Devagro met de volgende fase van de infrastructuurwerken R8/Ringlaan. Het kruispunt Izegemsestraat/Ringlaan kant Kuurne zal tijdelijk ontoegankelijk zijn voor alle verkeer.Alle verkeer met bestemming Izegemsestraat en Industrielaan MOET via de Noordlaan kant Barco zijn bestemming bereiken.

Wie dit kruispunt op de Ringlaan voorbijgereden is, zal genoodzaakt zijn om de volledige U-bocht van de Ringlaan af te leggen tot aan de Heirweg om daar dan terug te keren.

In dit kader werden de haltes bediend door van De Lijn ook aangepast. Meer info via deze link.

Ook alle andere opgebroken kruispunten blijven ontoegankelijk.

We verduidelijken de situatie aan de hand van onderstaand plan: (klik op de kaart voor een grotere afbeelding en download)

Zone GROEN: Heirweg-Vijverhoek-St-Katriensteenweg (tussen Vijverhoek & Noordlaan) 
• Bereikbaar via kruispunt Ringlaan/Heirweg 

Zone ORANJE: Noordlaan tussen Ringlaan & Industrielaan – kant pare huisnummers
• Bereikbaar via kruispunt Ringlaan/Noordlaan kant Barco en bypass tussen beide Noordlanen (bij werken op kruispunt Prado) 

Zone BLAUW: Noordlaan (overige bedrijven), Industrielaan (tussen Noordlaan & Heule), P. Verhaeghestraat 
• Bereikbaar via kruispunt Ringlaan/Noordlaan kant Barco

Zone ROOD: St-Katriensteenweg (tussen Noordlaan & St-Katrienplein) & Izegemsestraat 
• Bereikbaar via kruispunt Ringlaan/Noordlaan kant Barco, kruispunt Noordlaan/Industrielaan en kruispunt Industrielaan/Izegemsestraat

Voor de fietsers is er overal doorgang mogelijk, behalve op het kruispunt Ringlaan/Izegemsestraat. 


Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.