Kruispunt Izegemsestraat/Ringlaan afgesloten

27/1/2014
Kruispunt Izegemsestraat/Ringlaan afgesloten Vanaf woensdag 29 of donderdag 30 januari start aannemer Devagro met de volgende fase van de infrastructuurwerken R8/Ringlaan. Het kruispunt Izegemsestraat/Ringlaan kant Kuurne zal tijdelijk ontoegankelijk zijn voor alle verkeer.Alle verkeer met bestemming Izegemsestraat en Industrielaan MOET via de Noordlaan kant Barco zijn bestemming bereiken.

Wie dit kruispunt op de Ringlaan voorbijgereden is, zal genoodzaakt zijn om de volledige U-bocht van de Ringlaan af te leggen tot aan de Heirweg om daar dan terug te keren.

In dit kader werden de haltes bediend door van De Lijn ook aangepast. Meer info via deze link.

Ook alle andere opgebroken kruispunten blijven ontoegankelijk.

We verduidelijken de situatie aan de hand van onderstaand plan: (klik op de kaart voor een grotere afbeelding en download)

Zone GROEN: Heirweg-Vijverhoek-St-Katriensteenweg (tussen Vijverhoek & Noordlaan) 
• Bereikbaar via kruispunt Ringlaan/Heirweg 

Zone ORANJE: Noordlaan tussen Ringlaan & Industrielaan – kant pare huisnummers
• Bereikbaar via kruispunt Ringlaan/Noordlaan kant Barco en bypass tussen beide Noordlanen (bij werken op kruispunt Prado) 

Zone BLAUW: Noordlaan (overige bedrijven), Industrielaan (tussen Noordlaan & Heule), P. Verhaeghestraat 
• Bereikbaar via kruispunt Ringlaan/Noordlaan kant Barco

Zone ROOD: St-Katriensteenweg (tussen Noordlaan & St-Katrienplein) & Izegemsestraat 
• Bereikbaar via kruispunt Ringlaan/Noordlaan kant Barco, kruispunt Noordlaan/Industrielaan en kruispunt Industrielaan/Izegemsestraat

Voor de fietsers is er overal doorgang mogelijk, behalve op het kruispunt Ringlaan/Izegemsestraat. 


Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.