Kruispunt Izegemsestraat/Ringlaan afgesloten

27/1/2014
Kruispunt Izegemsestraat/Ringlaan afgesloten Vanaf woensdag 29 of donderdag 30 januari start aannemer Devagro met de volgende fase van de infrastructuurwerken R8/Ringlaan. Het kruispunt Izegemsestraat/Ringlaan kant Kuurne zal tijdelijk ontoegankelijk zijn voor alle verkeer.Alle verkeer met bestemming Izegemsestraat en Industrielaan MOET via de Noordlaan kant Barco zijn bestemming bereiken.

Wie dit kruispunt op de Ringlaan voorbijgereden is, zal genoodzaakt zijn om de volledige U-bocht van de Ringlaan af te leggen tot aan de Heirweg om daar dan terug te keren.

In dit kader werden de haltes bediend door van De Lijn ook aangepast. Meer info via deze link.

Ook alle andere opgebroken kruispunten blijven ontoegankelijk.

We verduidelijken de situatie aan de hand van onderstaand plan: (klik op de kaart voor een grotere afbeelding en download)

Zone GROEN: Heirweg-Vijverhoek-St-Katriensteenweg (tussen Vijverhoek & Noordlaan) 
• Bereikbaar via kruispunt Ringlaan/Heirweg 

Zone ORANJE: Noordlaan tussen Ringlaan & Industrielaan – kant pare huisnummers
• Bereikbaar via kruispunt Ringlaan/Noordlaan kant Barco en bypass tussen beide Noordlanen (bij werken op kruispunt Prado) 

Zone BLAUW: Noordlaan (overige bedrijven), Industrielaan (tussen Noordlaan & Heule), P. Verhaeghestraat 
• Bereikbaar via kruispunt Ringlaan/Noordlaan kant Barco

Zone ROOD: St-Katriensteenweg (tussen Noordlaan & St-Katrienplein) & Izegemsestraat 
• Bereikbaar via kruispunt Ringlaan/Noordlaan kant Barco, kruispunt Noordlaan/Industrielaan en kruispunt Industrielaan/Izegemsestraat

Voor de fietsers is er overal doorgang mogelijk, behalve op het kruispunt Ringlaan/Izegemsestraat. 


Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.