Rare snuiters in zicht? Verwittig BIN Kuurne via parkmanager

30/1/2014
Rare snuiters in zicht? Verwittig BIN Kuurne via parkmanager De laatste tijd krijgt de parkmanager regelmatig meldingen van onaangekondigde bezoekers bij onze leden: veelal wagens met buitenlandse nummerplaten die rondjes rijden (al is dat niet evident tegenwoordig) en steeds een gepast excuus klaarhebben. Gelieve in dergelijke gevallen de parkmanager te verwittigen die op zijn beurt de melding verder leidt naar PZ Vlas en/of het buurtinformatienetwerk.Meer informatie over het Buurtinformatienetwerk vindt U via deze link.
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.