Rare snuiters in zicht? Verwittig BIN Kuurne via parkmanager

30/1/2014
Rare snuiters in zicht? Verwittig BIN Kuurne via parkmanager De laatste tijd krijgt de parkmanager regelmatig meldingen van onaangekondigde bezoekers bij onze leden: veelal wagens met buitenlandse nummerplaten die rondjes rijden (al is dat niet evident tegenwoordig) en steeds een gepast excuus klaarhebben. Gelieve in dergelijke gevallen de parkmanager te verwittigen die op zijn beurt de melding verder leidt naar PZ Vlas en/of het buurtinformatienetwerk.Meer informatie over het Buurtinformatienetwerk vindt U via deze link.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.