Vincent vervangt Katrien in RSKN

31/1/2014
Vincent vervangt Katrien in RSKN Katrien Van der Fraenen, bestuurder in vzw BPKN, verlaat Ring Shopping Kortrijk Noord om dichter bij huis te gaan werken. Haar functie als shopping center manager wordt overgenomen door de 42-jarige Vincent Heuveneers, gepokt en gemazeld in de detailhandel.vzw BPKN houdt eraan om Katrien te danken voor haar inzet in de afgelopen jaren!


We zijn ervan overtuigd dat ook de nieuwe uitdaging zal slagen.

Welkom @Vincent!

Hieronder het artikel uit Het Laatste Nieuws. Downloaden door te klikken op de afbeelding.


Foto Henk Deleu.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.