BPKN 2x in de prijzen bij Kuurne Awards 2013

31/1/2014
BPKN 2x in de prijzen bij Kuurne Awards 2013 Op de nieuwjaarsreceptie van Ondernemend Kuurne werden gisteren de Kuurne Awards uitgereikt. In de categorie 'Bedrijf van het Jaar' ging de trofee naar Real Internet Solutions. De Computerfabriek ging aan de haal met de award 'Marketing van het Jaar' en Herenkledij Charden vervolledigde het podium met de 'Etalage van het Jaar'.RIS ging in de Facebookvoting Tiger Experience en Tric vooraf. RIS levert diensten en producten onder de noemer "Digital Content Development".

Het bleef 'high tech' met De Computerfabriek als winnaar van de trofee 'Marketing' door Unizo.

De jury van het Braderiecomité verkoos Herenkledij Charden als mooiste etalage.

De Kuurne Awards zijn een initiatief van de Gemeentelijke Handelscommissie Kuurne. 

Foto: Rudi Maes 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.