BPKN 2x in de prijzen bij Kuurne Awards 2013

31/1/2014
BPKN 2x in de prijzen bij Kuurne Awards 2013 Op de nieuwjaarsreceptie van Ondernemend Kuurne werden gisteren de Kuurne Awards uitgereikt. In de categorie 'Bedrijf van het Jaar' ging de trofee naar Real Internet Solutions. De Computerfabriek ging aan de haal met de award 'Marketing van het Jaar' en Herenkledij Charden vervolledigde het podium met de 'Etalage van het Jaar'.RIS ging in de Facebookvoting Tiger Experience en Tric vooraf. RIS levert diensten en producten onder de noemer "Digital Content Development".

Het bleef 'high tech' met De Computerfabriek als winnaar van de trofee 'Marketing' door Unizo.

De jury van het Braderiecomité verkoos Herenkledij Charden als mooiste etalage.

De Kuurne Awards zijn een initiatief van de Gemeentelijke Handelscommissie Kuurne. 

Foto: Rudi Maes 
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.