BPKN-partner Aqualex genomineerd voor Trends Gazelle 2014

7/2/2014
Dat Alexander Vanlerberghe een gedreven zaakvoerder is, wisten wij al lang. Nu zijn ze hem bij Trends ook op het spoor gekomen: samen met 4 andere -ons niet bekende- bedrijven werd Aqualex genomineerd in de categorie 'Starter' voor de Provincie West-Vlaanderen. De selectie is telkens op basis van de 200 snelst groeiende bedrijven uit elke provincie. De bekendmaking van de winnaar gebeurt door Trends op 13 februari 2014. Wij duimen alvast!
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.