Kies jouw cadeau voor Valentijn

11/2/2014
Kies jouw cadeau voor Valentijn BPKN-partner WuWei pakt uit met enkele speciale arrangementen ter gelegenheid van Valentijn. Hét moment om kennis te maken met de uitgebreide mogelijkheden van het WuWei-complex!

Wu Wei is een wellness oase op 300 meter van het station van Kortrijk waar koppels een dag of een weekendje rust en ontspanning én mekaar kunnen vinden.
 

Voor de liefdesmaand februari hebben we een aantal specifieke arrangementen samengesteld.
 

Een dagje genieten met twee voor 49 euro (ipv 97 euro)
publieke wellness - glaasje cava - zoetje
Zin in een dag onbeperkt genieten van diverse sauna’s, een authentieke hamam en een fantastisch zwembad op 32 graden? Of rustig wat relaxeren bij een haardvuur in één van de talrijke cosy ruimtes binnen of buiten? Naast de uitgebreide spa mogelijkheden valt er ook de hele dag iets te beleven: aroma opgietsessies, hamamrituelen, klankschalenconcerten, …
 

Elkaar terug vinden voor 159 euro (ipv 317 euro)
publieke spa - privé sauna - warm voetbad - duo massage - glaasje cava - zoetje
Je kan de ganse dag onbeperkt genieten in de spa. Bovendien kan je ook een uurtje in alle rust en intimiteit genieten van de privé sauna, het dakterras, de dompelton, het heetwaterbad en de open haard in de rustruimte. En nog even verwend worden met een warm voetbadje. Tenslotte word je met twee heerlijk gemasseerd.
 

Voor twee geliefden vanaf 229 euro (ipv 367 euro)
publieke spa - privé sauna - warm voetbad - duo massage - diner - glaasje cava - zoetje
Dit arrangement bevat al het voorgaande: een ganse dag spa, een uurtje privé sauna met warm voetbad en een duo massage. Je eindigt de dag met een candle light dinertje. Gezond, lekker én gezellig! Tijdens de week een drie gangen menu en op vrijdag en zaterdag een wat uitgebreider vier gangen menu.
 

Twee dagen voor en met elkaar vanaf 332 euro (ipv 536 euro)
suite - ontbijt - publieke spa - privé sauna - warm voetbad - duo massage - diner - glaasje cava - zoetje
Je verblijft in één van onze ruime en gezellige suites en je geniet van ons overheerlijk ontbijt. Daarnaast hebben jullie gedurende twee volledige dagen onbeperkt toegang tot de spa en al haar faciliteiten en genieten jullie van een uurtje privé sauna, duo massage en diner.
 

Deze aanbiedingen zijn geldig op reservaties en bezoeken tot en met 28 februari 2014.

Boeken kan via deze link

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geïnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.