Uitnodiging voor Beleidsplan Gemeente Kuurne

12/2/2014
Uitnodiging voor Beleidsplan Gemeente Kuurne Wil U ook wel eens weten welke plannen het gemeentebestuur heeft voor de komende jaren? Hoe zit het met de ondersteuning van 'werken en ondernemen', de mobiliteit en de ruimtelijke ordening? Dan mag U niet ontbreken op 1 van de geplande infomomenten in de loop van de volgende dagen. De parkmanager gaat alvast luisteren op woensdagavond 19 februari.

Infomomenten beleidsplan Kuurne 

Woensdag 19 februari - 19.00 uur - Sint-Pieterszaal - Brugsesteenweg 311

Vrijdag 21 februari - 19.00 uur - Raadzaal Gemeentehuis - Marktplein 9

Maandag 24 februari - 19.00 uur - Buurthuis Senter - St. Katrienplein 14

Iedereen welkom! 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.