Wie inschreef voor groepsaankoop energie bespaart meer dan 10%

13/2/2014
Wie inschreef voor groepsaankoop energie bespaart meer dan 10% Op 12 februari organiseerde Samen Sterker een nieuwe groepsaankoop energie voor professionals. Tijdens de veiling bracht essent.be het laagste bod uit. Voor de contracten "Elek only" bood essent.be een korting van 11,68% op de actuele marktprijs. Op dualcontracten (gas en elektriciteit) bedroeg de korting 10,31%. Vanaf 24 februari 2014 worden de persoonlijke voorstellen per e-mail aan de deelnemers bezorgd.
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.