Stageplaatsen gezocht

13/2/2014
Stageplaatsen gezocht De OCMW’s in Zuid-West-Vlaanderen voeren al jaren een actief activeringsbeleid waar zowel opleiding, begeleiding als werkervaring centraal staan. Nieuw is het aanbod van kortdurende stages bij privé-ondernemingen. Met deze kosteloze stages wil het OCMW extra leerervaring aanbieden aan mensen die al de helft van hun tewerkstellingscontract bij het OCMW achter de rug hebben.


Het betreft stages van één maand of twee keer een stage van twee weken.


De stage vraagt aan de privé onderneming een engagement om technische vaardigheden en attitudes te testen, in ruil krijgt hij hiervoor een gemotiveerde stagiair. Na de stage gaat de medewerker terug naar zijn oorspronkelijke werkervaringsplaats bij het OCMW.

De trajectbegeleider van het begeleidende OCMW staat de werkgever bij.

Aanbod van mogelijke stages:

• Groenarbeider
• 
Medewerker productie – ongeacht de sector
• 
Administratief bediende (eenvoudig werk) – onthaalmedewerker


Deze stage biedt aan de stagiair de kans om extra kennis, technische vaardigheden en arbeidsattitudes te verwerven alsook een beter zicht te krijgen op zijn functioneren in een private werksetting.

Hopelijk vinden wij een werkgever die bereid is om mensen, die wat verder van de arbeidsmarkt staan, een kans tot extra werkervaring te geven en met ons contact opneemt!

Meer info:

Sociaal Huis Kuurne – Werkwinkelpunt – Dienst Trajectbegeleiding
Tine Deruddere
Telefoon 056/73 70 11

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geïnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.