Stageplaatsen gezocht

13/2/2014
Stageplaatsen gezocht De OCMW’s in Zuid-West-Vlaanderen voeren al jaren een actief activeringsbeleid waar zowel opleiding, begeleiding als werkervaring centraal staan. Nieuw is het aanbod van kortdurende stages bij privé-ondernemingen. Met deze kosteloze stages wil het OCMW extra leerervaring aanbieden aan mensen die al de helft van hun tewerkstellingscontract bij het OCMW achter de rug hebben.


Het betreft stages van één maand of twee keer een stage van twee weken.


De stage vraagt aan de privé onderneming een engagement om technische vaardigheden en attitudes te testen, in ruil krijgt hij hiervoor een gemotiveerde stagiair. Na de stage gaat de medewerker terug naar zijn oorspronkelijke werkervaringsplaats bij het OCMW.

De trajectbegeleider van het begeleidende OCMW staat de werkgever bij.

Aanbod van mogelijke stages:

• Groenarbeider
• 
Medewerker productie – ongeacht de sector
• 
Administratief bediende (eenvoudig werk) – onthaalmedewerker


Deze stage biedt aan de stagiair de kans om extra kennis, technische vaardigheden en arbeidsattitudes te verwerven alsook een beter zicht te krijgen op zijn functioneren in een private werksetting.

Hopelijk vinden wij een werkgever die bereid is om mensen, die wat verder van de arbeidsmarkt staan, een kans tot extra werkervaring te geven en met ons contact opneemt!

Meer info:

Sociaal Huis Kuurne – Werkwinkelpunt – Dienst Trajectbegeleiding
Tine Deruddere
Telefoon 056/73 70 11

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.