Stageplaatsen gezocht

13/2/2014
Stageplaatsen gezocht De OCMWs in Zuid-West-Vlaanderen voeren al jaren een actief activeringsbeleid waar zowel opleiding, begeleiding als werkervaring centraal staan. Nieuw is het aanbod van kortdurende stages bij priv-ondernemingen. Met deze kosteloze stages wil het OCMW extra leerervaring aanbieden aan mensen die al de helft van hun tewerkstellingscontract bij het OCMW achter de rug hebben.


Het betreft stages van één maand of twee keer een stage van twee weken.


De stage vraagt aan de privé onderneming een engagement om technische vaardigheden en attitudes te testen, in ruil krijgt hij hiervoor een gemotiveerde stagiair. Na de stage gaat de medewerker terug naar zijn oorspronkelijke werkervaringsplaats bij het OCMW.

De trajectbegeleider van het begeleidende OCMW staat de werkgever bij.

Aanbod van mogelijke stages:

• Groenarbeider
• 
Medewerker productie – ongeacht de sector
• 
Administratief bediende (eenvoudig werk) – onthaalmedewerker


Deze stage biedt aan de stagiair de kans om extra kennis, technische vaardigheden en arbeidsattitudes te verwerven alsook een beter zicht te krijgen op zijn functioneren in een private werksetting.

Hopelijk vinden wij een werkgever die bereid is om mensen, die wat verder van de arbeidsmarkt staan, een kans tot extra werkervaring te geven en met ons contact opneemt!

Meer info:

Sociaal Huis Kuurne – Werkwinkelpunt – Dienst Trajectbegeleiding
Tine Deruddere
Telefoon 056/73 70 11

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.