Donderdag Kortrijks Ondernemerscafé

24/2/2014
Donderdag Kortrijks Ondernemerscafé De 11de editie van Het Kortrijks Ondernemerscafé komt eraan en vindt plaats op donderdag 27 februari vanaf 18u30 in het Ondernemerscentrum Kortrijk, Leiestraat 22, 8500 Kortrijk.

UNIZO Kortrijk, het handelsdistrict Kortrijk-centrum, het Ondernemerscentrum Kortrijk en de Stad Kortrijk blikken samen met u terug op het voorbije jaar en geven iedereen alvast een kijk op 2014.

Breng zeker uw visitekaartje mee en maak kans om uw onderneming voor te stellen op de volgende editie van Het Kortrijks Ondernemerscafé. 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.