Donderdag Kortrijks Ondernemerscafé

24/2/2014
Donderdag Kortrijks Ondernemerscafé De 11de editie van Het Kortrijks Ondernemerscafé komt eraan en vindt plaats op donderdag 27 februari vanaf 18u30 in het Ondernemerscentrum Kortrijk, Leiestraat 22, 8500 Kortrijk.

UNIZO Kortrijk, het handelsdistrict Kortrijk-centrum, het Ondernemerscentrum Kortrijk en de Stad Kortrijk blikken samen met u terug op het voorbije jaar en geven iedereen alvast een kijk op 2014.

Breng zeker uw visitekaartje mee en maak kans om uw onderneming voor te stellen op de volgende editie van Het Kortrijks Ondernemerscafé. 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.