Besparen op veiligheid? Het kan!

26/2/2014
Besparen op veiligheid? Het kan! In tijden van crisis dienen we alle kostenposten extra aan besparingsmogelijkheden te onderwerpen. Op veiligheid wordt niet bespaard, maar toch vallen er centen te rapen! Veel bedrijven voelen zich gebonden door een 10-jarig contract, maar in vele gevallen is dit juridisch niet sluitend en kan er flink bespaard worden. De Groene Vlam helpt ons daarbij.

De Groene Vlam staat voor een sociale onderneming, trendsetter in de ontwikkeling en levering van duurzame en innovatieve producten en diensten op maat van de klant in de sector van de brandpreventie en bestrijding.

De Groene Vlam is ontstaan uit een samenwerking met o.a. onze structurele partner Kanaal 127.

Hebt U zich al eens de vraag gesteld of de prijs die U betaalt voor het nazicht van de brandblusapparaten wel de correcte prijs is en of U al dan niet voor een bepaalde periode bent gebonden aan uw leverancier?

In bepaalde gevallen wordt gerefereerd naar een handtekening op 1 of ander document. Volstaat dit als contract?

Bij De Groene Vlam beantwoorden ze graag uw vragen in dit verband.

U kan hen contacteren via onderstaande gegevens:

De Groene Vlam

Stasegemsesteenweg 110
8500 Kortrijk

Tel 056/23 70 24 – 0473 862772
roosdubaere@degroenevlam.be   

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.