Besparen op veiligheid? Het kan!

26/2/2014
Besparen op veiligheid? Het kan! In tijden van crisis dienen we alle kostenposten extra aan besparingsmogelijkheden te onderwerpen. Op veiligheid wordt niet bespaard, maar toch vallen er centen te rapen! Veel bedrijven voelen zich gebonden door een 10-jarig contract, maar in vele gevallen is dit juridisch niet sluitend en kan er flink bespaard worden. De Groene Vlam helpt ons daarbij.

De Groene Vlam staat voor een sociale onderneming, trendsetter in de ontwikkeling en levering van duurzame en innovatieve producten en diensten op maat van de klant in de sector van de brandpreventie en bestrijding.

De Groene Vlam is ontstaan uit een samenwerking met o.a. onze structurele partner Kanaal 127.

Hebt U zich al eens de vraag gesteld of de prijs die U betaalt voor het nazicht van de brandblusapparaten wel de correcte prijs is en of U al dan niet voor een bepaalde periode bent gebonden aan uw leverancier?

In bepaalde gevallen wordt gerefereerd naar een handtekening op 1 of ander document. Volstaat dit als contract?

Bij De Groene Vlam beantwoorden ze graag uw vragen in dit verband.

U kan hen contacteren via onderstaande gegevens:

De Groene Vlam

Stasegemsesteenweg 110
8500 Kortrijk

Tel 056/23 70 24 – 0473 862772
roosdubaere@degroenevlam.be   

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.