Werken vernieuwde Barco-site gestart

12/5/2014
Werken vernieuwde Barco-site gestart U hebt het waarschijnlijk al gemerkt: op de Barco site zijn bouwwerkzaamheden gestart. De Kortrijkse projectontwikkelaar Futurn is immers gestart met de bouw van een nieuw logistiek centrum van 4.165 m² voor Barco. Dit is de eerste fase van een reeks werkzaamheden die er medio 2016 moeten toe leiden dat Barco ruim 12.000m² state of the art logistieke ruimte ter beschikking krijgt op ongeveer een derde van deze 8ha grote site.

Barco zal deze logistieke ruimte voor lange termijn inhuren.

De overige 2/3 van de site zal medio 2016 verlaten worden aangezien Barco dan plant te verhuizen naar haar nieuw HQ op het Kennedypark.

Dit deel zal dan vervolgens door Futurn herontwikkeld worden tot bedrijvenpark voor andere gebruikers.

Meer info op www.futurn.com of 056/36.19.10

Bron: Website Futurn 

 

  

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.