Werken vernieuwde Barco-site gestart

12/5/2014
Werken vernieuwde Barco-site gestart U hebt het waarschijnlijk al gemerkt: op de Barco site zijn bouwwerkzaamheden gestart. De Kortrijkse projectontwikkelaar Futurn is immers gestart met de bouw van een nieuw logistiek centrum van 4.165 mē voor Barco. Dit is de eerste fase van een reeks werkzaamheden die er medio 2016 moeten toe leiden dat Barco ruim 12.000mē state of the art logistieke ruimte ter beschikking krijgt op ongeveer een derde van deze 8ha grote site.

Barco zal deze logistieke ruimte voor lange termijn inhuren.

De overige 2/3 van de site zal medio 2016 verlaten worden aangezien Barco dan plant te verhuizen naar haar nieuw HQ op het Kennedypark.

Dit deel zal dan vervolgens door Futurn herontwikkeld worden tot bedrijvenpark voor andere gebruikers.

Meer info op www.futurn.com of 056/36.19.10

Bron: Website Futurn 

 

  

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.