Meer dan 3000 deelnemers bij KBK voor wielertoeristen 2014

1/3/2014
Meer dan 3000 deelnemers bij KBK voor wielertoeristen 2014 Vandaag verzamelden meer dan 3000 enthousiaste fietsers voor de openingsklassieker van het jaar. Je kon er niet naast kijken vandaag: de fietsmicrobe heeft toegeslagen. Op de startplaats was het een drukte van jewelste: ze kwamen van heinde en verre (we spraken o.a. met mensen uit Hoei) en we stelden vast dat er ook heel wat dames deelnamen. Voor 2015 zullen we het 'bedrijfsluik' anders aanpakken: op dat gebied was 2014 niet wat we er van verwachtten. Op naar volgend jaar!

  

Foto's: Met dank aan Nico Speleers (Nieuwsblad)
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.