Planning asfalteringswerken

3/3/2014
Planning asfalteringswerken Zoals aangekondigd op de vergadering van vorige week komt er schot in de zaak. De St. Katriensteenweg kreeg al een eerste onderlaag. In de loop van deze week wordt ook het kruispunt Industrielaan/Noordlaan aangepakt. Op maandag 10 maart wordt dan de SMA-toplaag aangebracht in de Noordlaan. Dit betekent dat er maandag na het aanbrengen van de toplaag gedurende 6 uren geen verkeer mogelijk is. Planning via 'Lees meer'

Eind deze week is er voorzien om de Noordlaan te voorzien van nieuwe asfalt, voorlopig is de planning met de aannemer asfalt als volgt:

Donderdag 6 Maart – asfalteren onderlagen kruispunt Noordlaan – Industrielaan

Vrijdag 7 Maart – Toplaag kruispunt Noordlaan Industrielaan, 1 onderlaag thv aansluitingen Noordlaan St Katrienssteenweg

Maandag 10 Maart – resterende onderlagen +  SMA toplaag doorsteken Noordlaan + starten aan toplaag SMA Noordlaan  (richting St. Kat -> Industrielaan)

Dinsdag 11 Maart – afwerken SMA toplaag.

Deze planning is onder voorbehoud van weersomstandigheden en onvoorziene omstandigheden van de onderaannemer asfalt.

Donderdag 6 Maart volgt er een update van de geplande werken.

Indien er vragen of opmerkingen zijn gelieve de werfleider, Tom De Cooman, te contacteren op 0497 475 991.

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.