Planning asfalteringswerken

3/3/2014
Planning asfalteringswerken Zoals aangekondigd op de vergadering van vorige week komt er schot in de zaak. De St. Katriensteenweg kreeg al een eerste onderlaag. In de loop van deze week wordt ook het kruispunt Industrielaan/Noordlaan aangepakt. Op maandag 10 maart wordt dan de SMA-toplaag aangebracht in de Noordlaan. Dit betekent dat er maandag na het aanbrengen van de toplaag gedurende 6 uren geen verkeer mogelijk is. Planning via 'Lees meer'

Eind deze week is er voorzien om de Noordlaan te voorzien van nieuwe asfalt, voorlopig is de planning met de aannemer asfalt als volgt:

Donderdag 6 Maart – asfalteren onderlagen kruispunt Noordlaan – Industrielaan

Vrijdag 7 Maart – Toplaag kruispunt Noordlaan Industrielaan, 1 onderlaag thv aansluitingen Noordlaan St Katrienssteenweg

Maandag 10 Maart – resterende onderlagen +  SMA toplaag doorsteken Noordlaan + starten aan toplaag SMA Noordlaan  (richting St. Kat -> Industrielaan)

Dinsdag 11 Maart – afwerken SMA toplaag.

Deze planning is onder voorbehoud van weersomstandigheden en onvoorziene omstandigheden van de onderaannemer asfalt.

Donderdag 6 Maart volgt er een update van de geplande werken.

Indien er vragen of opmerkingen zijn gelieve de werfleider, Tom De Cooman, te contacteren op 0497 475 991.

 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.