Hebt U vacatures voor hoog geschoolde ingenieurs & IT-profielen?

11/3/2014
Hebt U vacatures voor hoog geschoolde ingenieurs & IT-profielen? Het is niet evident om dergelijke vacatures ingevuld te krijgen. Daarom gaat VDAB actief op zoek in het buitenland: The Engineering Mobility Days te Portugal, zijn toe aan hun derde editie en zijn een mogelijkheid om hoog geschoolde ingenieurs and IT profielen vanuit Portugal en Europa te ontmoeten. Niet enkel pas afgestudeerde maar ook meer ervaren kandidaten komen op deze jobbeurs langs. Deelname is gratis.

VDAB – Eures neemt deel aan de Engineering Moblity Days te Coimbra, Portugal.

Praktische info

21 en 22 mei: Coimbra, Portugal

Organisator: IEFP (Portugese openbare dienst voor arbeidsbemiddeling)

Deelname is gratis en dit zowel voor een onsite en/of een online deelname. (exclusief verplaatsing & verblijf)

Deze jobbeurs staat open voor verschillende bedrijven uit verschillende landen

Deelnemen?

Indien u wenst deel te nemen aan deze jobbeurs, gelieve u dan hier al te registeren op de site van de European Jobdays voor dit event, daar de plaatsen beperkt zijn.

Wij vragen u vanuit VDAB-Eures, om ons eveneens te verwittigen van uw deelname zodoende wij u ten volle kunnen ondersteunen in de voorbereiding van de beurs. Gelieve hiervoor dit formulier in te vullen. Dit duurt slecht één minuutje.

Meer info?

Stuur een mail naar eures@vdab.be

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.