Hebt U vacatures voor hoog geschoolde ingenieurs & IT-profielen?

11/3/2014
Hebt U vacatures voor hoog geschoolde ingenieurs & IT-profielen? Het is niet evident om dergelijke vacatures ingevuld te krijgen. Daarom gaat VDAB actief op zoek in het buitenland: The Engineering Mobility Days te Portugal, zijn toe aan hun derde editie en zijn een mogelijkheid om hoog geschoolde ingenieurs and IT profielen vanuit Portugal en Europa te ontmoeten. Niet enkel pas afgestudeerde maar ook meer ervaren kandidaten komen op deze jobbeurs langs. Deelname is gratis.

VDAB – Eures neemt deel aan de Engineering Moblity Days te Coimbra, Portugal.

Praktische info

21 en 22 mei: Coimbra, Portugal

Organisator: IEFP (Portugese openbare dienst voor arbeidsbemiddeling)

Deelname is gratis en dit zowel voor een onsite en/of een online deelname. (exclusief verplaatsing & verblijf)

Deze jobbeurs staat open voor verschillende bedrijven uit verschillende landen

Deelnemen?

Indien u wenst deel te nemen aan deze jobbeurs, gelieve u dan hier al te registeren op de site van de European Jobdays voor dit event, daar de plaatsen beperkt zijn.

Wij vragen u vanuit VDAB-Eures, om ons eveneens te verwittigen van uw deelname zodoende wij u ten volle kunnen ondersteunen in de voorbereiding van de beurs. Gelieve hiervoor dit formulier in te vullen. Dit duurt slecht één minuutje.

Meer info?

Stuur een mail naar eures@vdab.be

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.