Hebt U vacatures voor hoog geschoolde ingenieurs & IT-profielen?

11/3/2014
Hebt U vacatures voor hoog geschoolde ingenieurs & IT-profielen? Het is niet evident om dergelijke vacatures ingevuld te krijgen. Daarom gaat VDAB actief op zoek in het buitenland: The Engineering Mobility Days te Portugal, zijn toe aan hun derde editie en zijn een mogelijkheid om hoog geschoolde ingenieurs and IT profielen vanuit Portugal en Europa te ontmoeten. Niet enkel pas afgestudeerde maar ook meer ervaren kandidaten komen op deze jobbeurs langs. Deelname is gratis.

VDAB – Eures neemt deel aan de Engineering Moblity Days te Coimbra, Portugal.

Praktische info

21 en 22 mei: Coimbra, Portugal

Organisator: IEFP (Portugese openbare dienst voor arbeidsbemiddeling)

Deelname is gratis en dit zowel voor een onsite en/of een online deelname. (exclusief verplaatsing & verblijf)

Deze jobbeurs staat open voor verschillende bedrijven uit verschillende landen

Deelnemen?

Indien u wenst deel te nemen aan deze jobbeurs, gelieve u dan hier al te registeren op de site van de European Jobdays voor dit event, daar de plaatsen beperkt zijn.

Wij vragen u vanuit VDAB-Eures, om ons eveneens te verwittigen van uw deelname zodoende wij u ten volle kunnen ondersteunen in de voorbereiding van de beurs. Gelieve hiervoor dit formulier in te vullen. Dit duurt slecht één minuutje.

Meer info?

Stuur een mail naar eures@vdab.be

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.