Infomeeting Openbedrijvendag op dinsdagmiddag 25 maart

12/3/2014
Infomeeting Openbedrijvendag op dinsdagmiddag 25 maart Op zondag 5 oktober 2014 staan BPKN en de Kuurnse ondernemers in de spotlights op Open Bedrijvendag. Door een geco÷rdineerde actie in samenwerking met de stad en de gemeente kunnen wij de deelnemers een voordeliger tarief bieden. Hoe alles in elkaar zit, verneemt U op de infomeeting bij Giropan op dinsdagmiddag 25 maart bij een broodjeslunch.
Voka, UNIZO, de Stad Kortrijk en de Gemeente Kuurne willen zo samen met het Open Bedrijvendag team de ondernemingen in het bedrijvenpark en aansluitend ook in Kuurne de kans geven om zich met opgeheven hoofd en borst vooruit te tonen aan buren, klanten, leveranciers, prospects, overheden,…


De ondernemingen uit Bedrijvenpark Kortrijk-Noord en de ondernemingen uit Kuurne zetten samen de deuren open, zetten samen leuke acties op poten, brengen samen duizenden bezoekers op de been en genieten samen van het succes dat een groepsactie op Open Bedrijvendag sowieso met zich meebrengt.

Op dinsdag 25 maart bent U allen welkom bij Giropan/Meersschaert, Noordlaan 35 te Kuurne. 

We starten om 12u15 en na een uurtje is alles gezegd en ... opgegeten.

De schepenen van ondernemen Rudolf Scherpereel (Kortrijk) en Johan Bossuyt (Kuurne) zullen ook aanwezig zijn.


Bevestig je aanwezigheid voor vrijdag 21 maart via deze link of stel uw vragen aan Mieke Ampe via 0478 970 541.

Met de medewerking van

  
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.