Infomeeting Openbedrijvendag op dinsdagmiddag 25 maart

12/3/2014
Infomeeting Openbedrijvendag op dinsdagmiddag 25 maart Op zondag 5 oktober 2014 staan BPKN en de Kuurnse ondernemers in de spotlights op Open Bedrijvendag. Door een gecoördineerde actie in samenwerking met de stad en de gemeente kunnen wij de deelnemers een voordeliger tarief bieden. Hoe alles in elkaar zit, verneemt U op de infomeeting bij Giropan op dinsdagmiddag 25 maart bij een broodjeslunch.
Voka, UNIZO, de Stad Kortrijk en de Gemeente Kuurne willen zo samen met het Open Bedrijvendag team de ondernemingen in het bedrijvenpark en aansluitend ook in Kuurne de kans geven om zich met opgeheven hoofd en borst vooruit te tonen aan buren, klanten, leveranciers, prospects, overheden,…


De ondernemingen uit Bedrijvenpark Kortrijk-Noord en de ondernemingen uit Kuurne zetten samen de deuren open, zetten samen leuke acties op poten, brengen samen duizenden bezoekers op de been en genieten samen van het succes dat een groepsactie op Open Bedrijvendag sowieso met zich meebrengt.

Op dinsdag 25 maart bent U allen welkom bij Giropan/Meersschaert, Noordlaan 35 te Kuurne. 

We starten om 12u15 en na een uurtje is alles gezegd en ... opgegeten.

De schepenen van ondernemen Rudolf Scherpereel (Kortrijk) en Johan Bossuyt (Kuurne) zullen ook aanwezig zijn.


Bevestig je aanwezigheid voor vrijdag 21 maart via deze link of stel uw vragen aan Mieke Ampe via 0478 970 541.

Met de medewerking van

  
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.