KVK meets BPKN op donderdag 3 april

12/3/2014
KVK meets BPKN op donderdag 3 april KV Kortrijk wil niet enkel scoren op het veld, ook naast het veld wil het zijn partners laten scoren. Alle leden van BPKN zijn welkom voor een leuke avond in het stadion met toelichting van Philippe Beauduin van NOVY die zijn ervaringen met KVK toelicht. Uw aanwezigheid wordt op een aangename manier beloond.Zowel in goede, maar zeker ook in economische lastige, tijden is het voor ondernemers uitermate belangrijk om nieuwe zakelijke contacten te leggen en de band met bestaande relaties te onderhouden.

Om u te laten kennis maken met KV Kortrijk nodigen we u graag uit op KVK MEETS BUSINESS, een netwerkbijeenkomst waarbij u KV Kortrijk zal leren kennen in al zijn facetten.

Deze netwerkavond gaat door op donderdag 3 april 2014 vanaf 19u in de Club 19 (VIP - bar KV Kortrijk). Adres: Moorseelsestraat 111 te Kortrijk

Programma:

- 19.00u: Ontvangst genodigden Club 19 met drankjes en broodjes

- 19.45u: Verwelkoming en commerciële visie door Christophe Rebry, accountmanager KVK

- 19.55u: Woordje door Voorzitter BPKN

- 20.00u: Waarom “voetbalsponsoring bij KV Kortrijk” door Philippe Beauduin, CEO NOVY

- 23.00u: Einde “KVK meets Business”

Alle aanwezigen krijgen bij hun vertrek een goodiebag met o.a. twee gratis VIP Business Outside Seats voor een thuiswedstrijd van KV Kortrijk in de Play-Offs. 

Vlug inschrijven voor deze bijeenkomst is de boodschap. Inschrijven kan via deze link. Maximum 2 personen per bedrijf.

KV Kortrijk laat uw bedrijf scoren!


)
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.