nv gezond label voor BPKN

19/3/2014
nv gezond label voor BPKN VIGeZ, het Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie heeft een label ontworpen voor de bedrijven en de bedrijfsverenigingen die de 'nv gezond award' eerder al in de wacht sleepten. Als allereerste winnaar in 2012 mag BPKN met de gepaste trots dit label gebruiken. VIGeZ komt trouwens binnenkort eens filmen op een NoonWalk!
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.