Wanne Kuni wint provinciale finale

19/3/2014
Wanne Kuni wint provinciale finale Wanne Kuni, de mini-onderneming van Spes Nostra Kuurne heeft deze namiddag de provinciale finale van de mini-ondernemingen gewonnen. Wanne Kuni verkoopt multifunctionele houten onderleggers en werd gecoacht door de parkmanager, twee bestuurders van de vzw (Rik & James), een BPKN-lid (Vertila), Marc Verhaeghe (ex-Barco) en Stefaan Verhaeghe (Automobilia).BPKN-Voorzitter Kurt Ghekiere sponsorde de website: www.wannekuni.be

Vlajo coördineert deze wedstrijd.


 

 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.