Betalen om palletten af te voeren? Het kan ook gratis.

19/3/2014
Betalen om palletten af te voeren? Het kan ook gratis. Wie moeilijk zijn wegwerppalletten kwijtraakt of er zelfs voor moet betalen kan er een jonge Heulse ondernemer mee van dienst zijn. Hij heeft veel dergelijke palletten nodig in zijn activiteit en is bereid die periodiek op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord op te halen. Een win-win-situatie dus.Voor meer info kunt U terecht bij Florence Mol op 056 35 07 32 of via mail op florence.mol@belgoflor.be
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.