nv gezond: Start to Bike

19/3/2014
nv gezond: Start to Bike In samenwerking met de Gemeente Kuurne organiseert vzw BPKN de formule 'Start to Bike'. In een ontspannen sfeer maakt men kennis met de fietssport. Wie beweegt, bouwt kracht en reserves op, is beter bestand tegen infecties en kan ook psychisch tegen een stootje. Voor iedereen die zijn of haar conditie wil verbeteren!Neen! Wij werken niet met Evy Gruyaert, maar met Luc Vanderhaeghe, de magazijnier van Garage Devos-Capoen.


Nog nooit gesport?

Geen probleem! We houden rekening met jouw tempo en fietsen langs een overwegend vlak parcours. De eerste weken bouwen we de conditie langzaam op om daarna de duur van de inspanningen wat op te drijven en na 10 weken ben je in staat om 100 kilometer te fietsen!

Je fietst af en toe?

Start to Bike biedt je de gelegenheid om regelmatig te fietsen met een lage hartslag, wat uiteindelijk een betere training is dan sporadisch tot het uiterste te gaan.

Welke fiets?

Het is ons niet om de snelheid te doen: een stadsfiets met 6 versnellingen is voldoende. Heb je vragen over jouw fiets of overweeg je een nieuwe fiets aan te kopen? Luc is een gediplomeerd fietshersteller en geeft graag vrijblijvende informatie. (maar verkoopt zelf geen fietsen)

Waar en wanneer?

Vanaf 15 april 2014 tot en met 22 juni 2014 fietsen we 3 keer per week. Op dinsdag en donderdag om 18u en op zondag om 9u met startplaats parking Damier in het centrum van Kuurne. Er is ruime parkeergelegenheid.

Inschrijven?

Je kunt deelnemen door €150 te storten op rekening 799-5151331-51 met vermelding 'Start to Bike 2014'. Enkele ziekenfondsen betalen U een deel van deze som terug. Attest beschikbaar.

Aantal deelnemers?

Het programma gaat door vanaf minimum 12 deelnemers, maar we laten maximum 20 deelnemers toe.

Inlichtingen?

Luc is een fervente fietser en enthousiaste coach. Hij geeft o.a. interessante tips over een correcte fietshouding en -techniek waardoor fietsen een leuke én gezonde hobby wordt. Wie weet laat je later de auto thuis om fietsend naar het werk te trekken?

Alle info via lucvanderhaeghe@skynet.be of 0479 76 80 19 of 057 33 61 98.

Met de medewerking van

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.