Eerste Noonwalk 2014 ontvangt 120 bezoekers

20/3/2014
Eerste Noonwalk 2014 ontvangt 120 bezoekers Of het nu aan het gastbedrijf (Villa Interno), het zonnige weer, het lekker aanbod of 'lang geleden' ligt, is niet belangrijk. Feit is dat deze eerste NoonWalk van 2014 een voltreffer was. Onze sponsors (Lucardi, Albert Heijn, Keurslagerij 't Charcuterietje en Miko) zorgden voor een mooie variatie lekkers.Veel nieuwe gezichten op deze NoonWalk: o.a. het nabijgelegen Barco zorgde voor een mooie delegatie.

En blijkbaar hebben de buren van Savic (waar we de voorlaatste editie van 2013 te gast waren), Lecot-Raedschelders, de smaak te pakken gekregen en waren goed vertegenwoordigd.

Misschien een idee om eens de 'Vierlinden' met een NoonWalk-bezoekje te vereren?

Enkel de juli-editie kent nog geen gastbedrijf; vandaag reserveerde Banden Forrez de maand juni.

Een overzicht van de gastbedrijven vind je via deze link.

Zoals gewoonlijk werden weer foto's genomen: die vind je via deze link.

Op onze Facebookpagina staat ook een filmpje.

Met de gewaardeerde medewerking van

   

 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.