Eerste Noonwalk 2014 ontvangt 120 bezoekers

20/3/2014
Eerste Noonwalk 2014 ontvangt 120 bezoekers Of het nu aan het gastbedrijf (Villa Interno), het zonnige weer, het lekker aanbod of 'lang geleden' ligt, is niet belangrijk. Feit is dat deze eerste NoonWalk van 2014 een voltreffer was. Onze sponsors (Lucardi, Albert Heijn, Keurslagerij 't Charcuterietje en Miko) zorgden voor een mooie variatie lekkers.Veel nieuwe gezichten op deze NoonWalk: o.a. het nabijgelegen Barco zorgde voor een mooie delegatie.

En blijkbaar hebben de buren van Savic (waar we de voorlaatste editie van 2013 te gast waren), Lecot-Raedschelders, de smaak te pakken gekregen en waren goed vertegenwoordigd.

Misschien een idee om eens de 'Vierlinden' met een NoonWalk-bezoekje te vereren?

Enkel de juli-editie kent nog geen gastbedrijf; vandaag reserveerde Banden Forrez de maand juni.

Een overzicht van de gastbedrijven vind je via deze link.

Zoals gewoonlijk werden weer foto's genomen: die vind je via deze link.

Op onze Facebookpagina staat ook een filmpje.

Met de gewaardeerde medewerking van

   

 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.