Beurtelings verkeer St. Katriensteenweg

24/3/2014
Beurtelings verkeer St. Katriensteenweg Van 22 april tot 12 mei zal het verkeer in de St. Katriensteenweg tussen de Melkweg en Noordster (zie rode lijn op plan) met verkeerslichten worden geregeld. Deze tijdelijke maatregel is het gevolg van geplande werken aan de nutsleidingen. De hinder zal beperkt blijven en de buurtbewoners worden nog schriftelijk verwittigd.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.