Haal 24/24u 7/7d uw pakjes op @RSKN!

2/4/2014
Haal 24/24u 7/7d uw pakjes op @RSKN! Ring Shopping Kortrijk Noord pakt uit met een nieuwe 24/24u service: BPack-service van BPost, te vinden op de parking achteraan aan uitgang 7. Makkelijkst te bereiken via de inrit Heirweg. Vooral voor mensen die zelden thuis zijn of nauwelijks tijd hebben om een pakket persoonlijk af te halen in het postkantoor, moet dit een grondige verbetering vormen.Gebruikers moeten zich wel inschrijven en kunnen dan gebruik maken van een pakketautomaat naar keuze in hun omgeving.

Thuis zijn als de postbode komt hoeft dus niet meer. 


Alle info via www.bpost.be/bpack247

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.