Haal 24/24u 7/7d uw pakjes op @RSKN!

2/4/2014
Haal 24/24u 7/7d uw pakjes op @RSKN! Ring Shopping Kortrijk Noord pakt uit met een nieuwe 24/24u service: BPack-service van BPost, te vinden op de parking achteraan aan uitgang 7. Makkelijkst te bereiken via de inrit Heirweg. Vooral voor mensen die zelden thuis zijn of nauwelijks tijd hebben om een pakket persoonlijk af te halen in het postkantoor, moet dit een grondige verbetering vormen.Gebruikers moeten zich wel inschrijven en kunnen dan gebruik maken van een pakketautomaat naar keuze in hun omgeving.

Thuis zijn als de postbode komt hoeft dus niet meer. 


Alle info via www.bpost.be/bpack247

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.