NoonWalk april 2014 @Maintenance Partners

2/4/2014
NoonWalk april 2014 @Maintenance Partners De tweede editie van de NoonWalk gaat door bij een bedrijf die nogal onbekend is: een beetje diep weggestoken langs de St. Katriensteenweg, tussen Roelandt & Rotsaert, bevindt zich de Kuurnse vestiging van Maintenance Partners, marktleider in de Benelux voor het onderhoud, herstelling en revisie van alle elektrisch en mechanisch roterende machines. Een bezoek méér dan waard!Maintenance Partners heeft decennia aan ervaring in het reviseren en wikkelen van hoogspanningsmotoren.

Het servicepakket van Maintenance Partners biedt uitgebreide mogelijkheden om de efficiëntie van hoogspanningsmotoren te verbeteren en de levensduur te verlengen.

De werkzaamheden aan hoogspanningsmotoren kunnen worden onderverdeeld in inspecties ter plaatse en reparaties in de werkplaats, die we samen bezoeken. 
We voorzien 140 lunchrunners van 't Charcuterietje, Miko Puro koffie, frisse Albert Heijn-drankjes en Lucardi brengt lekkers mee... 

WAAK zorgt voor een verrassing t.g.v. secretaressendag...

Zoals gewoonlijk gebeurt alles tussen 12u en 13u. De zon is besteld!

Download de E-flyer via deze link en stuur die door aan uw collega's.

Met de gewaardeerde medewerking van

    
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.