NoonWalk april 2014 @Maintenance Partners

2/4/2014
NoonWalk april 2014 @Maintenance Partners De tweede editie van de NoonWalk gaat door bij een bedrijf die nogal onbekend is: een beetje diep weggestoken langs de St. Katriensteenweg, tussen Roelandt & Rotsaert, bevindt zich de Kuurnse vestiging van Maintenance Partners, marktleider in de Benelux voor het onderhoud, herstelling en revisie van alle elektrisch en mechanisch roterende machines. Een bezoek méér dan waard!Maintenance Partners heeft decennia aan ervaring in het reviseren en wikkelen van hoogspanningsmotoren.

Het servicepakket van Maintenance Partners biedt uitgebreide mogelijkheden om de efficiëntie van hoogspanningsmotoren te verbeteren en de levensduur te verlengen.

De werkzaamheden aan hoogspanningsmotoren kunnen worden onderverdeeld in inspecties ter plaatse en reparaties in de werkplaats, die we samen bezoeken. 
We voorzien 140 lunchrunners van 't Charcuterietje, Miko Puro koffie, frisse Albert Heijn-drankjes en Lucardi brengt lekkers mee... 

WAAK zorgt voor een verrassing t.g.v. secretaressendag...

Zoals gewoonlijk gebeurt alles tussen 12u en 13u. De zon is besteld!

Download de E-flyer via deze link en stuur die door aan uw collega's.

Met de gewaardeerde medewerking van

    
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geïnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.