NoonWalk april 2014 @Maintenance Partners

2/4/2014
NoonWalk april 2014 @Maintenance Partners De tweede editie van de NoonWalk gaat door bij een bedrijf die nogal onbekend is: een beetje diep weggestoken langs de St. Katriensteenweg, tussen Roelandt & Rotsaert, bevindt zich de Kuurnse vestiging van Maintenance Partners, marktleider in de Benelux voor het onderhoud, herstelling en revisie van alle elektrisch en mechanisch roterende machines. Een bezoek méér dan waard!Maintenance Partners heeft decennia aan ervaring in het reviseren en wikkelen van hoogspanningsmotoren.

Het servicepakket van Maintenance Partners biedt uitgebreide mogelijkheden om de efficiëntie van hoogspanningsmotoren te verbeteren en de levensduur te verlengen.

De werkzaamheden aan hoogspanningsmotoren kunnen worden onderverdeeld in inspecties ter plaatse en reparaties in de werkplaats, die we samen bezoeken. 
We voorzien 140 lunchrunners van 't Charcuterietje, Miko Puro koffie, frisse Albert Heijn-drankjes en Lucardi brengt lekkers mee... 

WAAK zorgt voor een verrassing t.g.v. secretaressendag...

Zoals gewoonlijk gebeurt alles tussen 12u en 13u. De zon is besteld!

Download de E-flyer via deze link en stuur die door aan uw collega's.

Met de gewaardeerde medewerking van

    
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.