Autosport op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord!

2/4/2014
Autosport op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord! Op Paasmaandag 21 april organiseert Autostal Hemicuda de eerste Fuchs-BPKN-slalom. Dit is een spectaculaire slalomwedstrijd op de Noordlaan met start in de Industrielaan. Van 11 tot 18u bent U getuige van de behendigheid van de piloten. Verwacht dus geen lawaaierige snelheidswedstrijd maar een spektakel voor jong en oud. Ook aan honger en dorst wordt aandacht geschonken in de tent. Iedereen welkom. Gratis inkom!

Het initiatief wordt zowel logistiek als organisatorisch gesteund door het gemeentebestuur van Kuurne en de politiezone Vlas.

Bedrijven die wensen deel te nemen kunnen zich inschrijven via http://www.fuchs-slalom-bpkn.be.

Een eenvoudige wagen volstaat, tot maximum 3 chauffeurs.

Alle deelnemende bedrijven kunnen aan sterk gereduceerd tarief drankkaarten kopen om die eventueel ter beschikking te stellen van hun deelnemers en supporters.

 
Met de gewaardeerde medewerking van

 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.