Autosport op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord!

2/4/2014
Autosport op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord! Op Paasmaandag 21 april organiseert Autostal Hemicuda de eerste Fuchs-BPKN-slalom. Dit is een spectaculaire slalomwedstrijd op de Noordlaan met start in de Industrielaan. Van 11 tot 18u bent U getuige van de behendigheid van de piloten. Verwacht dus geen lawaaierige snelheidswedstrijd maar een spektakel voor jong en oud. Ook aan honger en dorst wordt aandacht geschonken in de tent. Iedereen welkom. Gratis inkom!

Het initiatief wordt zowel logistiek als organisatorisch gesteund door het gemeentebestuur van Kuurne en de politiezone Vlas.

Bedrijven die wensen deel te nemen kunnen zich inschrijven via http://www.fuchs-slalom-bpkn.be.

Een eenvoudige wagen volstaat, tot maximum 3 chauffeurs.

Alle deelnemende bedrijven kunnen aan sterk gereduceerd tarief drankkaarten kopen om die eventueel ter beschikking te stellen van hun deelnemers en supporters.

 
Met de gewaardeerde medewerking van

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.