Autosport op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord!

2/4/2014
Autosport op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord! Op Paasmaandag 21 april organiseert Autostal Hemicuda de eerste Fuchs-BPKN-slalom. Dit is een spectaculaire slalomwedstrijd op de Noordlaan met start in de Industrielaan. Van 11 tot 18u bent U getuige van de behendigheid van de piloten. Verwacht dus geen lawaaierige snelheidswedstrijd maar een spektakel voor jong en oud. Ook aan honger en dorst wordt aandacht geschonken in de tent. Iedereen welkom. Gratis inkom!

Het initiatief wordt zowel logistiek als organisatorisch gesteund door het gemeentebestuur van Kuurne en de politiezone Vlas.

Bedrijven die wensen deel te nemen kunnen zich inschrijven via http://www.fuchs-slalom-bpkn.be.

Een eenvoudige wagen volstaat, tot maximum 3 chauffeurs.

Alle deelnemende bedrijven kunnen aan sterk gereduceerd tarief drankkaarten kopen om die eventueel ter beschikking te stellen van hun deelnemers en supporters.

 
Met de gewaardeerde medewerking van

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.