Wellness meets Business

3/4/2014
Wellness meets Business Naar jaarlijkse gewoonte worden management assistants op de derde donderdag van april in de bloemetjes gezet. Dankzij Wu Wei kan dat dit jaar op 17/4 met een ontspannende én leerrijke dag in plaats van met het obligate bosje bloemen.

In de eerste plaats kan de management assistent genieten van een halve dag pure ontspanning in de publieke badpakken wellness: het zwembad, de hamam, de sauna's én de rust. En waarom ook niet van een heerliijke massage.

Maar daarnaast kan er tijdens een rondleiding kennis gemaakt worden met het aanbod van Wu Wei voor bedrijven: het hotel, het restaurant én de vergader- en seminarieruimtes.

Het perfecte cadeau om als manager aan jouw management assistent te schenken.

Krijg je dit geschenk graag zelf? Of ken je een manager of management assistent? Stuur deze pagina dan zeker door!

Alle info via deze link

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geďnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.