Wellness meets Business

3/4/2014
Wellness meets Business Naar jaarlijkse gewoonte worden management assistants op de derde donderdag van april in de bloemetjes gezet. Dankzij Wu Wei kan dat dit jaar op 17/4 met een ontspannende én leerrijke dag in plaats van met het obligate bosje bloemen.

In de eerste plaats kan de management assistent genieten van een halve dag pure ontspanning in de publieke badpakken wellness: het zwembad, de hamam, de sauna's én de rust. En waarom ook niet van een heerliijke massage.

Maar daarnaast kan er tijdens een rondleiding kennis gemaakt worden met het aanbod van Wu Wei voor bedrijven: het hotel, het restaurant én de vergader- en seminarieruimtes.

Het perfecte cadeau om als manager aan jouw management assistent te schenken.

Krijg je dit geschenk graag zelf? Of ken je een manager of management assistent? Stuur deze pagina dan zeker door!

Alle info via deze link

 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.