Wellness meets Business

3/4/2014
Wellness meets Business Naar jaarlijkse gewoonte worden management assistants op de derde donderdag van april in de bloemetjes gezet. Dankzij Wu Wei kan dat dit jaar op 17/4 met een ontspannende én leerrijke dag in plaats van met het obligate bosje bloemen.

In de eerste plaats kan de management assistent genieten van een halve dag pure ontspanning in de publieke badpakken wellness: het zwembad, de hamam, de sauna's én de rust. En waarom ook niet van een heerliijke massage.

Maar daarnaast kan er tijdens een rondleiding kennis gemaakt worden met het aanbod van Wu Wei voor bedrijven: het hotel, het restaurant én de vergader- en seminarieruimtes.

Het perfecte cadeau om als manager aan jouw management assistent te schenken.

Krijg je dit geschenk graag zelf? Of ken je een manager of management assistent? Stuur deze pagina dan zeker door!

Alle info via deze link

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.