Schijnt de zon ook in uw portefeuille?

3/4/2014
Schijnt de zon ook in uw portefeuille? Sinds 2008 is niks meer zoals het ooit was: besparen, de randjes er af rijden, ... We moeten tegenwoordig zelf de taken van de bankier van vroeger uitvoeren: overschrijvingen maken uittreksels zelf printen, ... Maar er is hoop!Onze commerciële partner Vertila heeft enkele troeven voor u als ondernemer:- Gratis zichtrekening (ook voor vennootschappen)
- Uiteraard gratis bank- en kredietkaarten

- Voor de markt extreem hoge creditrente voor vennootschappen (1% basis + 0,4% getrouwheid op 04/04/2014)
- Kaskrediet tot 10000 euro zonder dossierkosten
- ...

Contacteer vandaag nog Jean-Claude Lagappe: Bel hem op zijn GSM 0475 40 88 00
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.