NoonWalk verwent aanwezigen met bloemetje

17/4/2014
NoonWalk verwent aanwezigen met bloemetje Vandaag is het Secretaressendag of Management Assistant Day en dat zullen de deelnemers aan de Noonwalk deze middag geweten hebben! We waren te gast bij Maintenance Partners in de St. Katriensteenweg: de ge´nteresseerden kregen een deskundige uitleg over het tweede leven van een motor.Aan de reacties van afwezigheidsassistenten te zien bij de mailing van deze week was het te verwachten dat de opkomst niet duizelingwekkend hoog zou zijn, maar toch werden we verrast.


Wie geen vakantie had en de moeite deed om naar de Sint-Katriensteenweg te stappen :-), kon rekenen op lekkere wraps van 't Keurslagerij 't Charcuterietje, Puro Fairtrade koffie van Miko en ijsjes van Lucardi.


Bovendien kreeg iedereen een mooi bloemetje mee vanwege Plantenkwekerij WAAK, die net vandaag zijn plantjesverkoop opstart. 

Het grote grasveld ter plaatse bracht de parkmanager op het idee om het KUBB-spel ter beschikking te stellen, wat uitdraaide op een nek-aan-nek-spel tussen de firma's Lecot en Savic.

De uitdagers verloren het spel, maar toonden zich sportieve verliezers. Revanche bij een volgende editie!

Foto's via deze link. Hieronder vind je een filmpje.

Met de gewaardeerde medewerking van

     Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.