NoonWalk verwent aanwezigen met bloemetje

17/4/2014
NoonWalk verwent aanwezigen met bloemetje Vandaag is het Secretaressendag of Management Assistant Day en dat zullen de deelnemers aan de Noonwalk deze middag geweten hebben! We waren te gast bij Maintenance Partners in de St. Katriensteenweg: de geïnteresseerden kregen een deskundige uitleg over het tweede leven van een motor.Aan de reacties van afwezigheidsassistenten te zien bij de mailing van deze week was het te verwachten dat de opkomst niet duizelingwekkend hoog zou zijn, maar toch werden we verrast.


Wie geen vakantie had en de moeite deed om naar de Sint-Katriensteenweg te stappen :-), kon rekenen op lekkere wraps van 't Keurslagerij 't Charcuterietje, Puro Fairtrade koffie van Miko en ijsjes van Lucardi.


Bovendien kreeg iedereen een mooi bloemetje mee vanwege Plantenkwekerij WAAK, die net vandaag zijn plantjesverkoop opstart. 

Het grote grasveld ter plaatse bracht de parkmanager op het idee om het KUBB-spel ter beschikking te stellen, wat uitdraaide op een nek-aan-nek-spel tussen de firma's Lecot en Savic.

De uitdagers verloren het spel, maar toonden zich sportieve verliezers. Revanche bij een volgende editie!

Foto's via deze link. Hieronder vind je een filmpje.

Met de gewaardeerde medewerking van

     Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.