Vanaf dinsdag 22 april Noordlanen onbereikbaar vanaf Ringlaan

17/4/2014
Vanaf dinsdag 22 april Noordlanen onbereikbaar vanaf Ringlaan Op dinsdag 22 april start de laatste fase in aanloop naar de ontsluiting van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord onder de R8. Bij deze werken zijn de Noordlanen enkel bereikbaar via de Heirweg/Industrielaan of de Izegemsestraat/Industrielaan. Op de Ringlaan worden de twee rijstroken plaatselijk herleid naar één. Mogelijks zijn de werken klaar tegen het groot verlof.
Klik op de afbeelding om te downloaden

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.