Vanaf dinsdag 22 april Noordlanen onbereikbaar vanaf Ringlaan

17/4/2014
Vanaf dinsdag 22 april Noordlanen onbereikbaar vanaf Ringlaan Op dinsdag 22 april start de laatste fase in aanloop naar de ontsluiting van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord onder de R8. Bij deze werken zijn de Noordlanen enkel bereikbaar via de Heirweg/Industrielaan of de Izegemsestraat/Industrielaan. Op de Ringlaan worden de twee rijstroken plaatselijk herleid naar één. Mogelijks zijn de werken klaar tegen het groot verlof.
Klik op de afbeelding om te downloaden

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.