NoonWalk @Loxam op 15 mei

23/4/2014
NoonWalk @Loxam op 15 mei De derde editie van de NoonWalk gaat door bij Loxam, op de hoek van de Heirweg en de Industrielaan. U maakt er kennis met hun uitgebreid aanbod Ún de winkel van allerlei klein materiaal. Tijdens deze NoonWalk worden ook de stappentellers uitgedeeld voor de stappenclash.NoonWalk@Loxam op donderdag 15 mei 2014

LOXAM beschikt over het grootste netwerk voor materieelverhuur in Europa, met een gediversifieerd aanbod van meer dan 200.000 machines en materialen die voortdurend worden aangepast. 

LOXAM is commerciële partner van vzw BPKN en we zijn dan ook fier bij hen te gast te mogen zijn. U maakt er kennis met hun aanbod en U zal er ongetwijfeld meer zien dan U verwacht! 
We voorzien 140 lunchrunners van 't Charcuterietje, Miko Puro koffie, frisse drankjes en Lucardi brengt lekkers mee... 

Zoals gewoonlijk gebeurt alles tussen 12u en 13u. De zon is besteld!

Download de E-flyer via deze link en stuur die door aan uw collega's.

Tijdens deze NoonWalk worden ook de stappentellers uitgedeeld voor de STAPPENCLASH.

Meer info hierover in een ander artikel op deze website.

Met de gewaardeerde medewerking van


  
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.