NoonWalk @Loxam op 15 mei

23/4/2014
NoonWalk @Loxam op 15 mei De derde editie van de NoonWalk gaat door bij Loxam, op de hoek van de Heirweg en de Industrielaan. U maakt er kennis met hun uitgebreid aanbod én de winkel van allerlei klein materiaal. Tijdens deze NoonWalk worden ook de stappentellers uitgedeeld voor de stappenclash.NoonWalk@Loxam op donderdag 15 mei 2014

LOXAM beschikt over het grootste netwerk voor materieelverhuur in Europa, met een gediversifieerd aanbod van meer dan 200.000 machines en materialen die voortdurend worden aangepast. 

LOXAM is commerciële partner van vzw BPKN en we zijn dan ook fier bij hen te gast te mogen zijn. U maakt er kennis met hun aanbod en U zal er ongetwijfeld meer zien dan U verwacht! 
We voorzien 140 lunchrunners van 't Charcuterietje, Miko Puro koffie, frisse drankjes en Lucardi brengt lekkers mee... 

Zoals gewoonlijk gebeurt alles tussen 12u en 13u. De zon is besteld!

Download de E-flyer via deze link en stuur die door aan uw collega's.

Tijdens deze NoonWalk worden ook de stappentellers uitgedeeld voor de STAPPENCLASH.

Meer info hierover in een ander artikel op deze website.

Met de gewaardeerde medewerking van


  
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.