KuKaFee rond Kuurne Platse op 8 mei

24/4/2014
KuKaFee rond Kuurne Platse op 8 mei KuKaFee gaat voor het eerst door buiten BPKN. Op donderdagavond 8 mei zijn we te gast bij drie dynamische handelaars in het centrum van Kuurne. Zij verwelkomen U graag in hun zaak en atelier. De gastbedrijven zijn de Sint-Michielsdrukkerij, Slagerij Stijn en Bakkerij Markey.Het Gemeentehuis dient als uitvalsbasis voor het begeleid bezoek bij de drie gastbedrijven, allen op wandelafstand. Start om 19u30.

In de Raadzaal wordt de netwerkreceptie verzorgd door Slagerij Stijn en Bakkerij Markey met dranken van Brouwerij De Brabandere.

Inschrijven kan tot 4 mei via deze link. Deelname kost €15 per persoon.

Via deze link kunt U zien wie al is ingeschreven. 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.