KuKaFee rond Kuurne Platse op 8 mei

24/4/2014
KuKaFee rond Kuurne Platse op 8 mei KuKaFee gaat voor het eerst door buiten BPKN. Op donderdagavond 8 mei zijn we te gast bij drie dynamische handelaars in het centrum van Kuurne. Zij verwelkomen U graag in hun zaak en atelier. De gastbedrijven zijn de Sint-Michielsdrukkerij, Slagerij Stijn en Bakkerij Markey.Het Gemeentehuis dient als uitvalsbasis voor het begeleid bezoek bij de drie gastbedrijven, allen op wandelafstand. Start om 19u30.

In de Raadzaal wordt de netwerkreceptie verzorgd door Slagerij Stijn en Bakkerij Markey met dranken van Brouwerij De Brabandere.

Inschrijven kan tot 4 mei via deze link. Deelname kost €15 per persoon.

Via deze link kunt U zien wie al is ingeschreven. 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.