BPKN-Slalom geslaagd: leuk, spannend & veilig!

24/4/2014
BPKN-Slalom geslaagd: leuk, spannend & veilig! Op Paasmaandag waagde Autostal Hemicuda in samenwerking met vzw BPKN en enkele enthousiaste BPKN-leden zich aan de organisatie van een slalom op en rond het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Niks werd aan het toeval overgelaten (bar, vipruimte, toiletten, commentator, pitspoezen, ... Het evenement werd zeer gesmaakt door de aanwezigen.
 


Bron: Het Laatste Nieuws / Joyce Mesdag
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.