BPKN-Slalom geslaagd: leuk, spannend & veilig!

24/4/2014
BPKN-Slalom geslaagd: leuk, spannend & veilig! Op Paasmaandag waagde Autostal Hemicuda in samenwerking met vzw BPKN en enkele enthousiaste BPKN-leden zich aan de organisatie van een slalom op en rond het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Niks werd aan het toeval overgelaten (bar, vipruimte, toiletten, commentator, pitspoezen, ... Het evenement werd zeer gesmaakt door de aanwezigen.
 


Bron: Het Laatste Nieuws / Joyce Mesdag
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.