Onthaalbrochure voor ondernemers

29/4/2014
Onthaalbrochure voor ondernemers Het gemeentebestuur heeft een nieuwe brochure ontwikkeld ten behoeve van de Kuurnse ondernemers. U vindt er heel wat informatie die U kan helpen bij het oplossen van uw vragen m.b.t. de gemeentelijke overheid. Onze BPKN-leden kunnen uiteraard steeds terecht bij de parkmanager, die U dan begeleidt tot de oplossing.U kunt de brochure downloaden door te klikken op onderstaande afbeelding.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.