Doe mee aan de KVK After-Work-Cup op 16 mei

29/4/2014
Doe mee aan de KVK After-Work-Cup op 16 mei Enkele BPKN-leden zijn al overtuigd: Novy, Geers Industrie, GBL en Flamée & Partners zijn ingeschreven voor deze unieke teambuildingactiviteit. Origineel, leuk en bovendien nog betaalbaar ook met veel 'waar voor uw geld'.Alle info door te klikken op onderstaande afbeelding.

De datum is wel gewijzigd n.a.v. de finale van Play Off II.

De juiste datum is nu 16 mei 2014Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.