Gratis kaarten voor Feesten met de Burgemeester op zaterdag 17 mei

7/5/2014
Gratis kaarten voor Feesten met de Burgemeester op zaterdag 17 mei Dat Bedrijvenpark Kortrijk-Noord de ideale werkplek is, wisten we al. Wist U ook dat de groothandelsmarkt ieder jaar het feestpaleis is van de Kortrijkse burgemeester? Laat deze samenwerking nu net resulteren in 10 gratis kaarten voor een feest met optredens van Les Truttes, Sven Ornelis en vele anderen...Omdat alleen maar alleen is, worden deze 10 kaarten als duokaarten weggegeven aan de 5 snelste mailers via deze link. Sorry: in minder dan een half uur waren de 5 mails binnen.

De parkmanager contacteert de winnaars persoonlijk.

Wie geen kaarten wint, kan natuurlijk nog altijd terecht op www.feestenmetdeburgemeester.be

Wie online een kaart koopt aan 5 euro en deze foto afprint kan binnen met z'n tweeën voor dezelfde prijs!

Een voorsmaakje van de sfeer in onderstaand filmpje:


Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.