nv gezond: Start to Run op de hippodroom vanaf 14 mei

7/5/2014
nv gezond: Start to Run op de hippodroom vanaf 14 mei Wie graag jogt kan vanaf 14 mei iedere woensdagavond tussen 19u en 20u in alle veiligheid gaan lopen op de binnenpiste van de Kuurnse renbaan. Je loopt dus op een veilig parcours Ún op zachte ondergrond. Ideaal dus om blessures te vermijden. Er is ook begeleiding van ervaren joggers volgens de principes van start to run.Er wordt een gezamenlijke 'warm-up' voorzien, een goed programma en een 'cool-down'.

Samen lopen werkt echt motiverend; wie al wat geoefend is kan individueel lopen.

Organisatie: Joggingclub Kuurne

Info: Voorzitter Johan Bossuyt 0494 61 61 18

Adres: Kattestraat 188, 8520 Kuurne

Met dank aan

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.