Laatste fase rioleringswerken: omleiding voor fietsers

8/5/2014
Laatste fase rioleringswerken: omleiding voor fietsers Vanaf maandag 19 mei start aannemer Persyn de laatste fase in de rioleringswerken. De rechter rijstrook van de Ringlaan thv Tiger Experience tot Bouwmaterialen Callewaert wordt afgesloten. Gemotoriseerd verkeer kan over de nieuw aangelegde rijstrook in de middenberm; voetgangers en fietsers dienen de omleiding te volgen via Ter Ferrants & de Kongostraat of over de parking van Ring Shopping Kortrijk Noord.Deze maatregel werd ingevoerd omwille van de veiligheid voor fietsers, voetgangers én arbeiders die zich tot 6 meter onder het niveau van de weg zullen bevinden.

Alle bedrijven blijven bereikbaar voor gemotoriseerd vervoer via tijdelijk aangelegde kiezelwegen. De situatie zal uiteraard minder evident zijn als totnogtoe, maar mits ieders begrip en enige creativiteit van de aannemer geraken we er wel uit.

Deze werken duren tot eind oktober 2014.

Klik op de afbeelding om ze te downloaden.

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.