Laatste fase rioleringswerken: omleiding voor fietsers

8/5/2014
Laatste fase rioleringswerken: omleiding voor fietsers Vanaf maandag 19 mei start aannemer Persyn de laatste fase in de rioleringswerken. De rechter rijstrook van de Ringlaan thv Tiger Experience tot Bouwmaterialen Callewaert wordt afgesloten. Gemotoriseerd verkeer kan over de nieuw aangelegde rijstrook in de middenberm; voetgangers en fietsers dienen de omleiding te volgen via Ter Ferrants & de Kongostraat of over de parking van Ring Shopping Kortrijk Noord.Deze maatregel werd ingevoerd omwille van de veiligheid voor fietsers, voetgangers én arbeiders die zich tot 6 meter onder het niveau van de weg zullen bevinden.

Alle bedrijven blijven bereikbaar voor gemotoriseerd vervoer via tijdelijk aangelegde kiezelwegen. De situatie zal uiteraard minder evident zijn als totnogtoe, maar mits ieders begrip en enige creativiteit van de aannemer geraken we er wel uit.

Deze werken duren tot eind oktober 2014.

Klik op de afbeelding om ze te downloaden.

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.