nv gezond: BPKN gaat de stappenclash aan

13/5/2014
nv gezond: BPKN gaat de stappenclash aan Is Bedrijvenpark Kortrijk-Noord het fitste bedrijvenpark van Zuid-West-Vlaanderen? Natuurlijk! Gedurende 4 weken vragen wij aan BPKN-bedrijventeams van 3 tot 6 personen hun stappen te tellen en te registreren. Hoe we dat gaan doen leest U via 'Lees meer' of op de NoonWalk van aanstaande donderdag.

Wist u dat een evenwichtige voeding en voldoende beweging voor een betere gezondheid en een hogere jobtevredenheid zorgt?

Dat beweging een positief effect heeft op uw stemming en geheugen?


Dat stressgevoelens, en daaraan gekoppeld slaapproblemen, verminderd worden door beweging?

En dat een bijkomend voordeel van beweging het onderhouden van bestaande vriendschappen en het leren kennen van nieuwe vrienden is?

Schiet vlug in actie!

Schrijf u in voor de stappenclash tussen 5 bedrijventerreinen in Zuid-West-Vlaanderen.


Vorm teams van min.3, max 6. personen en neem het tegen elkaar, maar ook samen op tegen het Kennedypark, Waregem-Zuid, Wevelgem-Zuid en Gullegem-Wevelgem in een heuse stappencompetitie! 

Programma

Inschrijven kan tot 4 juni 23u59 door uw gegevens te mailen aan diederik@logoleieland.be

Startevent

Tijdens de NoonWalk@Loxam op donderdag 15 mei werd deze actie toegelicht en was er een demo van de stappenregistratietool. 

Actieperiode

  • van 9 juni tot 6 juli 2014 (4 weken)
  • doel = zo veel mogelijk stappen per dag zetten
  • taak = dagelijks het aantal gezette stappen registreren via de online registratietool

Wordt BPKN het fitste bedrijvenpark van Zuid-West-Vlaanderen? NATUURLIJK!

   
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.