nv gezond: BPKN gaat de stappenclash aan

13/5/2014
nv gezond: BPKN gaat de stappenclash aan Is Bedrijvenpark Kortrijk-Noord het fitste bedrijvenpark van Zuid-West-Vlaanderen? Natuurlijk! Gedurende 4 weken vragen wij aan BPKN-bedrijventeams van 3 tot 6 personen hun stappen te tellen en te registreren. Hoe we dat gaan doen leest U via 'Lees meer' of op de NoonWalk van aanstaande donderdag.

Wist u dat een evenwichtige voeding en voldoende beweging voor een betere gezondheid en een hogere jobtevredenheid zorgt?

Dat beweging een positief effect heeft op uw stemming en geheugen?


Dat stressgevoelens, en daaraan gekoppeld slaapproblemen, verminderd worden door beweging?

En dat een bijkomend voordeel van beweging het onderhouden van bestaande vriendschappen en het leren kennen van nieuwe vrienden is?

Schiet vlug in actie!

Schrijf u in voor de stappenclash tussen 5 bedrijventerreinen in Zuid-West-Vlaanderen.


Vorm teams van min.3, max 6. personen en neem het tegen elkaar, maar ook samen op tegen het Kennedypark, Waregem-Zuid, Wevelgem-Zuid en Gullegem-Wevelgem in een heuse stappencompetitie! 

Programma

Inschrijven kan tot 4 juni 23u59 door uw gegevens te mailen aan diederik@logoleieland.be

Startevent

Tijdens de NoonWalk@Loxam op donderdag 15 mei werd deze actie toegelicht en was er een demo van de stappenregistratietool. 

Actieperiode

  • van 9 juni tot 6 juli 2014 (4 weken)
  • doel = zo veel mogelijk stappen per dag zetten
  • taak = dagelijks het aantal gezette stappen registreren via de online registratietool

Wordt BPKN het fitste bedrijvenpark van Zuid-West-Vlaanderen? NATUURLIJK!

   
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.