nv gezond: BPKN gaat de stappenclash aan

13/5/2014
nv gezond: BPKN gaat de stappenclash aan Is Bedrijvenpark Kortrijk-Noord het fitste bedrijvenpark van Zuid-West-Vlaanderen? Natuurlijk! Gedurende 4 weken vragen wij aan BPKN-bedrijventeams van 3 tot 6 personen hun stappen te tellen en te registreren. Hoe we dat gaan doen leest U via 'Lees meer' of op de NoonWalk van aanstaande donderdag.

Wist u dat een evenwichtige voeding en voldoende beweging voor een betere gezondheid en een hogere jobtevredenheid zorgt?

Dat beweging een positief effect heeft op uw stemming en geheugen?


Dat stressgevoelens, en daaraan gekoppeld slaapproblemen, verminderd worden door beweging?

En dat een bijkomend voordeel van beweging het onderhouden van bestaande vriendschappen en het leren kennen van nieuwe vrienden is?

Schiet vlug in actie!

Schrijf u in voor de stappenclash tussen 5 bedrijventerreinen in Zuid-West-Vlaanderen.


Vorm teams van min.3, max 6. personen en neem het tegen elkaar, maar ook samen op tegen het Kennedypark, Waregem-Zuid, Wevelgem-Zuid en Gullegem-Wevelgem in een heuse stappencompetitie! 

Programma

Inschrijven kan tot 4 juni 23u59 door uw gegevens te mailen aan diederik@logoleieland.be

Startevent

Tijdens de NoonWalk@Loxam op donderdag 15 mei werd deze actie toegelicht en was er een demo van de stappenregistratietool. 

Actieperiode

  • van 9 juni tot 6 juli 2014 (4 weken)
  • doel = zo veel mogelijk stappen per dag zetten
  • taak = dagelijks het aantal gezette stappen registreren via de online registratietool

Wordt BPKN het fitste bedrijvenpark van Zuid-West-Vlaanderen? NATUURLIJK!

   
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.