Oplichters actief via telefoon

12/5/2014
Oplichters actief via telefoon De afgelopen dagen werden opnieuw enkele mensen (o.a. de parkmanager) in onze regio opgebeld door oplichters die zich valselijk uitgeven voor Microsoft-medewerkers. De cybercriminelen bellen (meestal via 00 215 249 61 00) hun slachtoffer op met de smoes dat er problemen zijn met hun computer. Via allerlei trucs proberen ze vertrouwelijke gegevens te bekomen of ze laten het slachtoffer betalen. Heb je een gemist gesprek van dit nummer? Bel in GEEN geval terug!


Meestal gebruiken de oplichters het excuus dat er een virus op hun computer aangetroffen is. Wees sceptisch bij ongevraagde telefoontjes. Verstrek geen persoonlijke informatie.


Ons advies: verbreek de verbinding en ga hier zeker niet op in!

Bron: Buurtinformatienetwerk
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.