KuKaFee rond Kuurne Platse anders dan anders

12/5/2014
KuKaFee rond Kuurne Platse anders dan anders In tegenstelling tot eerdere edities was KuKaFee vorige donderdag te gast op vier verschillende locaties op 1 avond. Het Kuurns Gemeentehuis fungeerde als uitvalsbasis voor een bezoek aan Slagerij Stijn, Bakkerij Markey en de Sint-Michielsdrukkerij. Na de atelierbezoeken was het verzamelen geblazen in de raadzaal voor de netwerking met dranken van Brouwerij De Brabandere. De volgende editie gaat door op donderdag 30 oktober 2014. Kandidaat-gastbedrijven kunnen zich melden bij de parkmanager.
 

Foto's: Dank aan Rudi Maes (Webmaster Braderiecomité Kuurne)
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.