KuKaFee rond Kuurne Platse anders dan anders

12/5/2014
KuKaFee rond Kuurne Platse anders dan anders In tegenstelling tot eerdere edities was KuKaFee vorige donderdag te gast op vier verschillende locaties op 1 avond. Het Kuurns Gemeentehuis fungeerde als uitvalsbasis voor een bezoek aan Slagerij Stijn, Bakkerij Markey en de Sint-Michielsdrukkerij. Na de atelierbezoeken was het verzamelen geblazen in de raadzaal voor de netwerking met dranken van Brouwerij De Brabandere. De volgende editie gaat door op donderdag 30 oktober 2014. Kandidaat-gastbedrijven kunnen zich melden bij de parkmanager.
 

Foto's: Dank aan Rudi Maes (Webmaster Braderiecomité Kuurne)
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.