Champagne Sergio Herman via BPKN

13/5/2014
Champagne Sergio Herman via BPKN Dat Sergio Herman zijn restaurant in Sluis gesloten heeft en in Antwerpen intussen 'The Jane' geopend heeft, heb je wel vernomen in de pers. Wat je misschien nog niet wist, is dat de huischampagne in 'The Jane' een exclusiviteit is van BPKN-commerciële partner Dercor!Voor zijn nieuwe zaak koos Sergio voor een speciale cuvée Vieilles Vignes van het Champagnehuis Dehours uit Mareuil-le-Port.

Dercor is exclusief verdeler van de Champagne Dehours.

Meer info: www.dercor.be

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.