Champagne Sergio Herman via BPKN

13/5/2014
Champagne Sergio Herman via BPKN Dat Sergio Herman zijn restaurant in Sluis gesloten heeft en in Antwerpen intussen 'The Jane' geopend heeft, heb je wel vernomen in de pers. Wat je misschien nog niet wist, is dat de huischampagne in 'The Jane' een exclusiviteit is van BPKN-commerciŽle partner Dercor!Voor zijn nieuwe zaak koos Sergio voor een speciale cuvée Vieilles Vignes van het Champagnehuis Dehours uit Mareuil-le-Port.

Dercor is exclusief verdeler van de Champagne Dehours.

Meer info: www.dercor.be

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.